Σχετικά με το σταθμό

Ο σταθμός τροφοδοτείται από έναν Davis Vantage Pro Plus μετεωρολογικό σταθμό. Τα δεδομένα συλλέγονται κάθε 2 δευτερόλεπτα και η σελίδα ενημερώνεται κάθε 10 δευτερόλεπτα. Η σελίδα και τα δεδομένα της συλλέγονται από το Λογισμικό Weather-Display. Ο σταθμός αποτελείται από ένα ανεμόμετρο, ένα βροχόμετρο και έναν αισθητήρα θερμοκρασίας-υγρασίας τοποθετημένα σε βέλτιστες θέσεις για την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια.

Σχετικά με την Ερμούπολη

Η Ερμούπολη, επίσης γνωστή με το επίσημο παλαιότερο όνομα Ερμούπολη ή Ερμούπολη, "πόλη του Ερμή"), είναι μια πόλη και πρώην δήμος στη Σύρο στις Κυκλάδες. Από τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2011, αποτελεί μέρος του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, του οποίου είναι η έδρα και η δημοτική μονάδα [2]. Είναι επίσης η πρωτεύουσα της περιοχής του Νοτίου Αιγαίου. Η δημοτική μονάδα έχει έκταση 11.181 km

Η Ερμούπολη ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης, τη δεκαετία του 1820, ως επέκταση του υφιστάμενου δήμου της Άνω Σύρου, από πρόσφυγες από άλλα ελληνικά νησιά λόγω του πολέμου. Σύντομα έγινε το κορυφαίο εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο της Ελλάδας, καθώς και το κύριο λιμάνι της. Στην πόλη ιδρύθηκε το 1856 η φημισμένη ελληνική εταιρεία ατμού. Χιλιάδες πλοία χτίστηκαν στα διάφορα ναυπηγεία της Σύρου.

Αυτός ο σταθμός βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Ερμούπολης.

Σχετικά με τη σελίδα

Αυτή η σελίδα βασίζεται σε πρότυπο από CarterLake.org με μετατροπή σε κώδικα PHP από Saratoga-Weather.org.
Πολλές ευχαριστίες στον Kevin Reed του TNET Weather για την εργασία στα πρότυπα του Carterlake, και το σχεδιασμό για την κοινή διαχείριση της σελίδας σε κώδικα PHP.
Πολλές ευχαριστίες στον Mike Challis του Long Beach WA για την γεννήτρια κατασκευής γραφικών διεύθυνσης ανέμου, Εναλλάκτη Θεμάτων και τη βοήθεια μορφοποίησης αυτών των προτύπων με κώδικα CSS.
Πολλές ευχαριστίες στον Ken True του Saratoga-Weather.org για την απεικόνιση του πίνακα συνθηκών με κώδικα AJAX, του κεντρικού πίνακα και την ενσωμάτωση του TNET Weather common PHP site design για αυτήν τη σελίδα.

Το πρότυπο αρχικά βασίστηκε στο Designs by Haran.

Ατή η σελίδα συμμορφώνεται με το XHTML 1.0. Επαληθεύστε τα XHTML και CSS αυτής της σελίδας.